FLEXIBEL CRUISEPROGRAMMA

***Geldig voor bevestigde boekingen tot en met 29 april 2020, voor afvaarten tot en met 30 september 2020***
 
We zijn er trots op dat we u de beste zeecruise-ervaring kunnen bieden. Gezien de buitengewone omstandigheden waarmee de wereld wordt geconfronteerd, begrijpen we dat u uw vakantieplannen misschien wilt wijzigen of opnieuw wilt plannen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de reserveringsvoorwaarden zo flexibel en eenvoudig mogelijk gemaakt.


Voor alle passagiers die al een cruise hebben geboekt met vertrek tot en met 30 september 2020 en die de datum van hun cruise willen wijzigen, bieden wij de mogelijkheid om hun cruise gratis uit te stellen (exclusief vliegtarieven) tot uiterlijk 7 dagen voor vertrek voor een cruise alleen en 14 dagen voor een Cruise & Fly pakket onder de volgende voorwaarden:

  • U kunt uw cruise herplannen voor een toekomstige vertrekdatum op elk schip en elke route van de MSC Cruises vloot.
  • De toekomstige cruise moet uiterlijk op 31 december 2021 worden gepland.
  • Uw nieuwe cruise kan maximaal de waarde van uw huidige cruise hebben, maar als de nieuwe cruise een hogere waarde heeft, zult u het verschil moeten betalen.
  • Het uitstel zal in het eerste dossier worden gemaakt onder de gebruikelijke voorwaarden (zie onze bijzondere verkoopvoorwaarden).

 
Als u uw cruise wil verplaatsen, neem dan contact op met ons callcenter 02 401 89 30.


Als u een nieuwe cruise wilt boeken, klik dan hier om onze flexibele boekingsvoorwaarden te ontdekken.

GTM-PF562Q