DE ZEE ALTIJD
Boek een cruise van 7 nachten aan boord van de MSC GRANDIOSA

Ga met ons mee aan boord van de MSC Grandiosa - het nieuwste vlaggenschip van onze vloot - voor een onvergetelijke cruise van 7 nachten in de westelijke Middellandse Zee, waarbij u de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia/Rome, Napels, Palermo en Malta (Valletta) aandoet.


Om de populairste bestemmingen te ontdekken tegen een voordelig tarief, is een selectie van 3 excursies * beschikbaar voor 100 €. Om dit excursiepakket te selecteren, kiest u het tarief "Welkom terug met excursies" bij het boeken van uw cruise.

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit, zodat u uw liefde voor het cruisen en de zee met volledige gemoedsrust kunt blijven delen ***. 

Voorafgaand aan uw cruise kunt u ook ons Covid-beschermingsplan ** toevoegen voor slechts €18 per persoon en per cruise, om met een gerust hart van uw cruise te kunnen genieten. Kinderen tussen 0 en 1 jaar oud worden zonder extra kosten gedekt door de verzekering.


 

Cirque du Soleil at Sea shows zullen tijdelijk worden opgeschort aan boord van de MSC als gevolg van reisbeperkingen voor de internationale artiesten die de shows uitvoeren.

* Om ervoor te zorgen dat aan land dezelfde strenge gezondheids- en veiligheidseisen gelden als aan boord, kunnen gasten die van boord willen gaan, dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC-tours. Extra tours kunnen ook aan boord worden geboekt. Gasten van wie de cruise van 19 tot 31 oktober is geannuleerd of die een voucher hebben ontvangen die moet worden ingewisseld vanwege annuleringen, worden tot 3 gratis rondleidingen aangeboden, afhankelijk van de geboekte kajuitcategorie op de nieuwe MSC Grandiosa routeslees hier meer.

** Om uw gemoedsrust tijdens uw volgende vakantie te garanderen, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle risico's met betrekking tot COVID-19 dekt, inclusief annulerings-, repatriërings- en medische kosten. U kunt kiezen voor ons Covid-beschermingsplan of contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij naar keuze.


Houd er rekening mee dat als u een MSC cruise heeft geboekt die gepland staat om te vertrekken tot 31 oktober 2020 en u heeft nog geen voucher om in te wisselen voor een toekomstige cruise, u uw boeking kunt overzetten naar MSC Grandiosa. Voor meer details, zie ons compensatiebeleid hier.


Filters
UPDATE RESULTS

Vaargebied

Vertrekdatum

Vertrekhaven

Schip

Aantal nachten

Producten

Sort by

97 Cruises
61 Vaarroutes

Middellandse Zee

Schip MSC Grandiosa Inschepingshaven Haven van Genua Vertrekdatum zondag, 25 oktober 2020
7Nachten
Vanaf
429 * p.p.
BINNENKAJUIT

zo 25 oktober 2020
Volgeboekt
Best beschikbare prijs

Reisschema

Meer data tonen

Middellandse Zee

Schip MSC Grandiosa Inschepingshaven Haven van Genua Vertrekdatum zondag, 01 november 2020
28Nachten
Vanaf
1049 * p.p.
BINNENKAJUIT

zo 25 oktober 2020
1079,0
zo 01 november 2020
1049,0
Best beschikbare prijs

Reisschema

Meer data tonen
1 2 3 4 5

*** Voor het vertrek van de MSC Grandiosa in het najaar van 2020 gelden speciale voorwaarden. Klik hier voor alle details.

 
Neem contact met ons op!
 BEL ONS

Ma-Vrij 10u–18u

Aanbiedingen en nieuws ontvangen?
GTM-PF562Q