SPA & Beauty

De Zee was nooit zo Weldadig

De Zee was nooit zo Weldadig

Ontspannen, u goed voelen en er op uw best uitzien hoort allemaal bij een MSC Cruise-ervaring.Verwen uzelf met een kalmerende sauna, een tradioneel Balinese massage of een high-tech beautybehandeling tijdens uw cruise in onze MSC Aurea Spa.
Boek een van onze Spa & Beautypakketten nu en maak gebruik van de pre-boardingtarieven.
 • Authentieke Balinese SPA met exotisch design interieurs die natuursteen, luxe houtsoorten en rijke mozaïken combineren met prachtig zeezicht.
 • Uitgebreide SPA behandelingen - tot 20 typen massages - inclusief Balinese, sport-, Thaise, en Hot Stone massages - 19 lichaamsbehandelingen - 19 gezichtsbehandelingen, aromatherapie, een manicure en pedicure, sauna en Turks bad, afhankelijk van het schip.
 • Koppels Rituals and Haar Rituals - de perfecte combinatie van de beste behandelingen in één sessie.
 • State-of-the-art schoonheidsbehandelingen inclusief Mya Advance - een echt alternatief voor body sculpting, Q-Frequency radio frequentie behandelingen en electroporation - een niet-invasieve, anti-aging behandeling die uw huid diep voedt zonder naalden.
 • Schoonheidsspecialisten ondersteund door een volledig doorlopend trainingsprogramma
 • Schoonheidssalon met kapsalon
 • Exclusieve signatuur-behandelingen speciaal samengesteld en steeds verbeterd door MSC Cruises 
 • “Enjoy the colour” – exclusieve wellness cocktails in de SPA Bar gebaseerd op het concept van de 5 kleuren van de natuur. Heerlijk gezond.
 • Tienerbehandelingen: Teenage Kicks: 11 super voordelige behandelingen om tieners kennis te laten maken met het genot van een SPA op zee 
 • Aurea Beleving: Speciaal gecombineerde kajuit en SPA-pakket 
 • Uitstekende prijs-kwaliteits verhouding van een gevarieerd aanbod aan speciale vooraf geboekte pakketten.

SPECIALE BEHANDELINGEN VOOR JONGE GASTEN (Niet Inclusief in het Cruise tarief)

Het ‘Teenage Kicks’ aanbod biedt verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen aan voor jongere gasten, allemaal voor tiener-vriendelijke prijzen.
Wees u bewust van de volgende voorwaarden die voor tieners gelden wanneer zij gebruik maken van de MSC Aurea Spa faciliteiten:

Lichaams- en gezichtsbehandelingen: gasten van 13 tot 17 jaar oud die gebruik maken van de behandeling, moeten door een volwassene worden vergezeld, een verklaring kunnen tonen en te allen tijde badkleding dragen. De behandelingen zullen altijd worden uitgevoerd door therapeuten van hetzelfde geslacht. 
Thermal area: op de MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Bellissima zijn gasten onder de 18 jaar oud niet toegestaan. Op alle andere schepen: gasten van 13 tot 15 jaar worden toegelaten wanneer zij vergezeld zijn door een volwassene met daarnaast een ondertekende toestemmingsformulier. 
Kapper: gasten onder 18 jaar oud kunnen een behandeling krijgen wanneer zij vergezeld zijn door een volwassene met daarnaast een ondertekende toestemmingsformulier. 
Manicure & Pedicure: gasten onder 18 jaar oud kunnen een behandeling krijgen wanneer zij vergezeld zijn door een volwassene met daarnaast een ondertekende toestemmingsformulier.
Solarium & Medi-Spa: gasten onder de 18 jaar zullen niet worden toegelaten.
MEDI Spa Centrum: gasten onder de 18 jaar zullen niet worden toegelaten.
 
*Op de prijzen die in uw online account worden getoond, zijn de kortingen reeds verrekend.
GTM-PF562Q